دعوت به همکاری و استخدام جدید

استخدام و کسب درآمد از اینترنت

دعوت به همکاری و استخدام جدید

استخدام و کسب درآمد از اینترنت

درمان لکه های قهوه ای پوست

لکه های سیاه در هر سنی ممکن است روی پوست ظاهر شود.

پوست بدن با قرارگرفتن در معرض تابش نور خورشید رنگ دانه قهوه ای به نام ملانین تولید می کند و باعث ایجاد لکه های قهوه ای روی پوست می شود.

اگر چه داروهای متعددی برای از بین بردن این لکه ها وجود دارد اما اگر شما دنبال درمان بدون عارضه هستید درمان های طبیعی بهترین انتخاب است که در این مطلب به نقل از ehealth آمده است.

مخلوطی از سرکه سیب و آب پیاز را به طور مستقیم روی لکه ها بمالید و تا مدت زمانی که می توانید آن را روی صورت و دست نگه دارید. این عمل را روزی یک بار به مدت ۶هفته تکرار کنید تا نتیجه بگیرید.  *برای سرعت بخشیدن به این روند، ۳قاشق غذاخوری سرکه سیب را با یک لیوان آب سرد یا گرم مخلوط کنید و به مدت یک ماه روزی ۲بار مصرف کنید، این کار نه تنها لکه ها را از بین می برد بلکه باعث درخشندگی پوست می شود.

برای کاهش طعم ترشی این نوشیدنی می توانید کمی عسل به آن اضافه کنید.

*ژل آلوئه ورا را روزی ۲بار به پوست بمالید و هر بار برای ۴۵دقیقه روی پوست بگذارید تا در عرض یک ماه نتیجه بگیرید.

*آب لیمو را روی لکه ها بمالید و تا زمانی که برایتان ممکن است بگذارید بماند از آنجا که آب لیمو حساسیت پوست را به نور خورشید زیاد می کند، تا خشک نشدن آب لیمو در معرض نور خورشید قرار نگیرید.

*روغن کرچک را روزی یک بار صبح و یک بار عصر روی لکه ها بمالید تا طی یک ماه کم رنگ شود.

*۲عدد بادام را بجوشانید و سپس پودر کنید.

پودر به دست آمده را با سفیده تخم مرغ و نصف قاشق مرباخوری آب لیمو مخلوط کنید و روی صورت بمالید تا خشک شود. سپس با آب ولرم و بعد با آب سرد بشویید. *آب سیر را روزی ۲بار به مدت ۶هفته روی لکه ها بمالید تا از بین برود. *شیر بریده به علت دارابودن اسید لاکتیک برای از بین بردن یا کم رنگ کردن لکه ها بسیار موثر است.
نظرات (20)


چرا دچار ریزش‌ مو می‌شویم؟


اکثر مردها و بسیاری از زنان با بالا رفتن سن دچار ریزش مو می‌شوند.

به گزارش صدف نیوز به نقل از ایسنا، کارشناسان کتابخانه‌ ملی پزشکی آمریکا می‌گویند: علل ریزش مو می‌تواند به افزایش سن، عوامل وراثتی و یا تغییرات هورمونی مربوط باشد. البته ریزش‌ ناگهانی موها اغلب ناشی از عوامل مختلفی شامل استرس جسمی یا احساسی است.

بر اساس گزارش سایت اینترنتی هلت دی‌نیوز، این کارشناسان فهرستی از فاکتور‌هایی را منتشر کرده‌اند که عوامل موثر در ریزش مو هستند. این عوامل عبارتند از:

ـ ابتلا به یک عفونت جدی یا تب شدید

ـ زایمان

ـ تجربه یک جراحی مهم و یا ابتلا به بیماری‌های جدی یا ناگهانی که موجب از دست رفتن خون زیاد می‌شود .

ـ قرار گرفتن در معرض استرس شدید احساسی

ـ یک رژیم غذایی نامناسب بویژه اگر حاوی پروتئین اندک باشد

ـ مصرف داروهای خاص مانند داروهای ضد افسردگی یا برخی از داروهای قلب و قرص‌های ضد بارداری و یا مسکن‌های گروه NSAIDS

بنابراین گزارش، برخی از مواد غذایی تأثیر مهم و بیشتری در سلامت موها دارند. برای مثال پروتئین، اساس و پایه نیاز بافت‌های بدن مانند مو، ناخن و پوست است و در مواد غذایی مثل مرغ و ماهی و گوشت قرمز، تخم‌مرغ، لبنیات و حبوبات به وفور یافت می‌شود. این ماده حیاتی در مواد نشاسته‌ای مثل نان، برنج، ماکارونی و حتی سبزی‌ها نیز به میزان کمی موجود است.

شیر و لبنیات هم منابع غنی از کلسیم، منیزیم و پروتئین هستند. همچنین مصرف ویتامین‌های گروه B یکی از راه‌های درمان ریزش مو است. منابع غذایی غنی از این ویتامین شامل جگر، موز، مغز آفتابگردان، ماهی‌، مرغ، جوانه گندم، آلوی خشک و غلات سبوس‌دار هستند.

آنتی‌ اکسیدان‌ها نیز در حفظ سلامت‌ موها بسیار موثر هستند که بیشتر در سیب‌زمینی شیرین، هویج، اسفناج پخته، کدو، روی و سلنیوم یافت می‌شوند. بیشتر میوه‌ها و سبزی‌ها منابع غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها هستند. آنتی‌اکسیدان‌ها مولکول‌هایی هستند که اثر مخرب رادیکال‌های آزاد را در بدن خنثی می‌کنند و همچنین موجب ساخته شدن تارهای جدید مو و استحکام آن‌ها می‌شوند.

علاوه بر این‌ها، اسید‌های چرب امگا ـ 3 و امگا ـ 6 نقش مهمی در حفظ سلامت مو و جلوگیری از خشکی، شکستگی، خارش و شوره سر و در نهایت پیشگیری از ریزش مو دارند.




نویسنده: - ۱۳٩٠/٧/۱۳

کدو حلوایی گیاهی بومی شمال آمریکاست که سرشار از مواد مغذی است؛ در این مطلب به نقل از «ehow» به بخشی از خواص این گیاه اشاره می شود.

* کاروتینوئیدز موجود در کدو با رادیکال های آزاد مقابله می کند و در نتیجه مانع از پیری زودرس، بیماری های قلبی عروقی و عفونت های دیگر می شود.

* لوتین و زیزانتین موجود در آن از چشم در مقابل آسیب های آزاد محافظت می کند و مانع از بروز آب مروارید و استحاله بافت های چشم می شود.

* پروتئین موجود در تخمه کدو، میزان کلسترول بد خون را کاهش می دهد.

*از آن جا که منبع عالی ویتامین A است، مصرف منظم آن برای سلامت چشم مفید است و به طور چشمگیری، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

* ویتامین C کدو با رادیکال های آزاد مقابله و سیستم دفاعی بدن را تقویت می کند و باعث تولید کلاژن می شود.

* منیزیم موجود در این گیاه برای حفظ استخوان و دندان مفید است.

* روی موجوددر کدو برای تراکم استخوان لازم است تا مانع از بروز پوکی استخوان شود.

* فیبر در کدو، علاوه بر کاهش دادن میزان کلسترول مضر در خون، میزان قند خون را نیز تنظیم می کند.

* مصرف روزی ۵ تا ۱۰ گرم دانه کدو کلیه ها را تقویت می کندو مانع از به وجود آمدن سنگ کلیه می شود.

* ترکیب شیمیایی به نام ال- تریپتوفن در کدو احساس شادابی در فرد ایجاد می کند و مانع از بروز افسردگی می شود.

* خاصیت مدر دارد و سموم بدن را دفع می کند.

* میزان بالای ویتامین های ECA و روی در آن در حفظ سلامت و شادابی پوست موثر است.

* فیبر بالای موجود در آن برای حفظ سلامت روده مفید است.




نویسنده: - ۱۳٩٠/٧/۱۳

دکتر محمد گلشنی در گفت و گو با خبرنگار سلامت نیوز گفت:«منافذ صورت معمولا در جوانی و افرادی که دارای پوست چرب تری هستند و ترشح غدد چربی آنها بالاست بیشتر بوده و منافذ بازتر است که با افزایش سن این منافذ بازتر می شوند.»

وی ادامه داد:« مجموعه عوامل افزایش حجم ترشح چربی از غدد سباسه و برجسته بودن غدد سباسه و یا به دلیل اینکه بافت نگهدارنده مجرای ترشحی قدرت بسته بودن را از دست داده است در باز شدن منافد پوست تاثیر دارد ضمن اینکه اشعه UV آفتاب نیز تاثیر منفی بر روی این مجاری دارد و بینی و گونه و پیشانی به دلیل اینکه غدد چربی در این نواحی فعال تر است منافذ بیشتری دارند.»

این متخصص پوست و مو گفت:«استفاده از روش پیلینگ شیمیایی یا لیزرهای جوانسازی پوست که از جمله لیزر فرکشنال و یا استفاده از کرم های لایه برداری که حاوی آلفا هیدروکسی اسید هستند تا حدودی در از بین بردن منافذ باز پوست موثرند.»

وی افزود:«استفاده از کرم های ضد آفتاب از دوران کودکی نیز تا حدودی از باز شدن منافذ پوست جلوگیری می کند و در مورد افرادی که به همراه منافذ باز پوست دچار آکنه هستند باید گفت درمان آکنه در بسته شدن منافذ باز پوست آنها تاثیر دارد.»




نویسنده: - ۱۳٩٠/٧/۱۳

یک متخصص پوست و مو با تاکید بر شستن موها با آب ولرم، گفت: شستن موها با آب سرد سبب براق‌تر شدن موها و در عین حال کاهش فعالیت غده چربی سطح سر می‌شود در حالی که شستن موها با آب گرم باعث آسیب به ریشه مو و از بین رفتن لایه چربی محافظ مو و کدری تار مو می‌شود.

دکتر اکبر ایلاتی در گفت وگو با ایسنا، با بیان این مطلب افزود: در گذشته مردم تغذیه مناسب‌تری داشتند و از داروها و مواد شیمیایی استفاده کمتری می‌کردند ولی هم اکنون مردم در معرض انواع آلودگی‌های محیطی و استرس و اضطراب قرار دارند به همین علت ریزش موها بیشتر شده است.

ایلاتی با بیان اینکه شوره سر یک نوع بیماری پوستی است، تصریح کرد: شوره سر در واقع سلولهای مرده پوست است که به رنگ سفید بوده و علت اصلی آن می‌تواند یک نوع اگزما یا سایر بیماریهای پوستی باشد.

این متخصص پوست و مو به برخی از باورهای اشتباه مردم در مورد رشد موها اشاره و خاطرنشان کرد: عده‌ای معتقدند که با تیغ انداختن موها می‌توان حجم موها را افزایش داد در حالی که تا به حال از نظر علمی ثابت نشده است.

به گفته این متخصص اگر چه برخی از افراد معتقدند که با کندن تارهای سفید مو، تعداد آنها افزایش پیدا می‌کند در حالی که از دست رفتن قدرت رنگیزه سازی سلولهای مو سبب سفیدی آنها می شود.

این متخصص پوست و مو در پاسخ به این سوال که آیا شامپو زدن موها به دفعات زیاد باعث صدمه به موها می شود، ابراز داشت: مهمترین عامل انتخاب در شامپو، شامپوی متناسب با نوع مو (خشک،چرب،طبیعی) است که در این صورت نیازی به افزایش تعداد دفعات شستشوی موها نیست.

وی همچنین افزایش دفعات شستشو و ماساژ و شانه زدن موهای خیس را از دیگر عوامل ریزش موها در افراد دانست.

ایلاتی مهمترین و موثرترین اقدام برای درمان موخوره را کوتاه کردن قسمتهای شاخه شاخه شده از چند سانتیمتر بالاتر موها دانست و اذعان داشت: علاوه بر آن استفاده از شامپوهای نرم کننده و روغنهای چرب و نرم کننده و جلوگیری از سشوار کشیدن موها، خصوصا موهای خشک نیز توصیه می‌شود.

این متخصص پوست و مو به فواید کوتاهی موها اشاره کرد و گفت: کوتاه کردن موها با جلوگیری از پیدایش مو خوره از ریزش آن جلوگیری می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه شانه کردن و برس زدن موها به دفعات زیاد باعث آسیب دیدن موها می‌شود، اظهار کرد: برس زدن و شانه کردن موها خصوصا موهای خیس، سبب آسیب رسانیدن، کدر شدن و وز شدن موها می‌شود که بهترین راهکار استفاده از انگشتان دست برای حالت دادن موها است.

ایلاتی ادامه داد: برس زدن اگر در حد طبیعی باشد سبب افزایش خون رسانی به ریشه مو و همچنین براق و چرب شدن آنها می‌شود که روزی 2الی3 بار توصیه می‌شود.

این متخصص پوست و مو با بیان اینکه آیا با ماساژ موها و ایجاد جریان خون در پوست می‌توان به سلامت موها کمک کرد، گفت: ماساژ موهای خشک شده بعد از هر حمام سبب افزایش خونرسانی به ریشه مو، افزایش رشد آن و تحریک غدد چربی پوست سر شده و ریزش موها را کاهش می‌دهد بنابراین کسانی که موهای خشک و شکننده دارند می‌توانند حداقل روزی یکبار و به مدت حداقل پنج دقیقه کف سر را به آرامی ماساژ دهند.




نویسنده: - ۱۳٩٠/٧/۱۳

رئیس هیئت مدیره انجمن چشم پزشکی ایران، نسبت به عوارض کوری و عفونتهای مقاوم در اثر استفاده ناآگاهانه از لنزهای تماسی هشدار داد.

دکتر امین الله نیک اقبالی در گفتگو با مهر اظهارداشت: استفاده از لنزهای رنگی و تماسی بدون مشورت با چشم پزشک، می تواند سلامت افرادی که از این لنزها استفاده می کنند را تهدید کند.
 
وی با تاکید بر اینکه استفاده از لنزهای تماسی می بایست به تایید چشم پزشک برسد، گفت: این قبیل لنزها را می بایست با مشاوره و نظارت چشم پزشک استفاده کرد.
 
نیک اقبالی افزود: پس از حصول اطمینان از سلامت و کیفیت لنز و مناسب بودن آن برای چشم فرد خواهان لنز و اطمینان از آموزشهای لازم داده شده از سوی چشم پزشک و یقین از توانایی کاربرد آن توسط مصرف کننده می تواند لنز را در اختیار شخص متقاضی قرار دهد.
 
رئیس هیئت مدیره انجمن چشم پزشکی ایران، از بررسی دوره ای لنز توسط چشم پزشک به عنوان نشانه ای از مسئولیت چشم پزشک در قبال چشم بیمار نام برد و تصریح کرد: در مواقعی نیاز است، برای استفاده کننده از لنز، دارو یا وسیله خاصی تجویز شود که این امر ضرورت دریافت لنز تنها از سوی چشم پزشک و مراجعه های بعدی به وی را بیش از پیش ضروری می سازد.




نویسنده: - ۱۳٩٠/٧/۱۳

متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله درباره برخی تبلیغات ماهواره ای مبنی بر استفاده از شامپوهایی برای بازگشت مجدد رنگ طبیعی مو گفت: هیچ شامپویی نمی تواند موی سفید را سیاه کند.

مسعود داوودی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در برخی تبلیغات ماهواه ای ادعا می شود ظرف دو تا سه هفته رنگدانه های موهایی که سفید شده اند به حالت اولیه باز می گردند که این تبلیغات دروغ محض است.

این متخصص پوست و مو گفت: رنگدانه سازی مو به ریشه مرتبط است و این محلول ها هیچ گونه دسترسی به ریشه مو ندارند و به فرض اینکه این مواد در رنگدانه سازی ریشه های مو تاثیر گذار باشند، چندین سال طول می کشد تا رنگدانه سازی به نتیجه برسد.

وی ادامه داد: شامپو یا محلول هایی که در ماهواره یا مراکز فروش مواد بهداشتی و آرایشی تبلیغ می شوند، عموما رنگ هایی هستند که به شکل شامپو عرضه می شوند.

داوودی با بیان اینکه مردم نباید فریب این نوع تبلیغات را بخورند، گفت: در صورتی که افراد بخواهند از این محلول ها یا شامپوها به عنوان رنگ مو استفاده کنند، مانعی ندارد اما باید توجه داشته باشند که استفاده از این مواد، تغییر دایمی در رنگ موهای آنها ایجاد نمی کند.




نویسنده: - ۱۳٩٠/٧/۱۳

انجمن متخصصین پوست ایران با بیان اینکه تیرگی دور چشم درمان قطعی ندارد گفت:« استفاده از روش میکرودرم ابریژن در کاهش تیرگی دور چشم ها بی تاثیر است»

 دکتر پرویز طوسی در گفت و گو با خبرنگار سلامت نیوز گفت:«تیرگی دور چشم ها علل مختلفی دارد اما این مشکل اکثرا جنبه ارثی دارد و برخی افراد به طور ژنتیک دچار این مشکل هستند.»

وی در ادامه اظهار داشت:«گاهی اوقات این مسئله ممکن است به خاطر علت های نادری مثل پرکاری تیروئید و یا نوعی اگزما به نام اگزمای آتوپیک در فرد بروز کند اما تیرگی دور چشم ها همانطور که اشاره شد اکثرا زمینه ارثی دارند.»

رییس انجمن متخصصین پوست ایران تاکید کرد:«تیرگی دور چشم درمان قطعی ندارد و استفاده از روش میکرودرم ابریژن در کاهش تیرگی دور چشم ها بی تاثیر است.»




نویسنده: - ۱۳٩٠/٧/۱۳

 سال 2009 بود که دانشمندان هلندی با استناد به نتیجه یک تحقیق ادعا کردند که نه‌تنها ایجاد چروک اطراف لب در خانم‌ها شایع‌تر است؛ بلکه چروک‌های اطراف لب خانم‌ها بسیار عمیق‌تر از چروک‌های اطراف لب آقایان هستند...

 محققان هلندی نتیجه تحقیق خود را در شماره نوامبر-دسامبر2009 مجله جراحی زیبایی منتشر کردند و پس از آنکه متوجه?شدند چرا دور لب خانم‌ها بیشتر چروک می‌خورد به دنبال راه‌های موثرتری برای رفع این چروک‌ها هستند:

• پوست اطراف لب‌های خانم‌ها غدد عرق و سبابه کمتری نسبت به پوست آقایان دارد. این غدد بر فیلر‌های طبیعی پوست موثرند.

• پوست اطراف لب‌های خانم‌ها عروق خونی کمتری نسبت به پوست مردان دارد و هرچه گردش خون در این ناحیه بیشتر باشد، ایجاد چروک‌ها به تعویق می‌افتد.

• استقرار تارهای ماهیچه‌ای اطراف لب‌های خانم‌ها در لایه‌های میانی پوست می‌تواند باعث نوعی کشش پوست به سمت داخل پوست شود و به این ترتیب زمینه ایجاد چروک را فراهم می‌کند.


چروک‌های رژلب یا سیگار

این چروک‌ها به‌صورت عمودی روی لب بالا یا پایین ایجاد می‌شوند و چروک «سیگار» یا «رژلب» نامیده می‌شوند. چروک‌های رژلب روی لب بالا شایع‌تر‌ند. این خطوط به‌دنبال کاهش حجم بافت لب با افزایش سن و همچنین حرکت‌های مکرر عضلات درگیر با این ناحیه به‌وجود‌می‌آیند. برای از بین‌بردن این چروک‌ها می‌توان از انواع فیلرها، بوتاکس یا ترکیب این 2 استفاده کرد. البته عمق و وسعت چروک‌ها در انتخاب روش درمانی موثر است. تزریق بوتاکس برای درمان این خطوط محاسنی دارد از جمله اینکه ناحیه چروک خورده را در حالت ریلکس یا استراحت قرار می‌دهد بنابراین از بیشتر یا عمیق‌تر شدن چروک‌ها جلوگیری می‌کند به‌علاوه تزریق بوتاکس باعث دوام اثر فیلرها خواهد شد. بوتاکس را معمولا روی نقاط مشخصی از عضلات اطراف دهان تزریق می‌کنند.


چروک گوشه‌های دهان

مرزی که دولب را به هم وصل می‌کند، یکی از مناطق شایع چروک‌های صورت است. ایجاد این چروک‌ها حالتی خشن و پیر به افراد می‌دهد. متخصصان برای از بین بردن این چروک‌ها معمولا از فیلرهای پیشرفته کمک می‌گیرند. اگر چروک‌ها خیلی عمیق و با حالت تاخورده باشند، متخصص از انواع قوی‌تر فیلر استفاده می‌کند. فیلرها چروک‌ها را بالا می‌آورند و شکاف‌ها را پر می‌کنند. در برخی موارد ممکن است پزشک متخصص برای درمان چروک‌های گوشه دهان از بوتاکس هم استفاده کند. به این منظور بوتاکس داخل عضلاتی که از چانه تا گوشه‌های دهان کشیده شده‌اند، تزریق می‌شود. در افرادی که عادت دارند هنگام صحبت چانه خود را خیلی حرکت دهند (و به این ترتیب باعث چروک گوشه دهان شوند) هم بوتاکس را به عضلات ناحیه چانه تزریق می‌کنند.

چروک‌های پرانتزی

چروک‌های اطراف دهان بعضی از افراد منظره‌ای مانند چندپرانتز تو‌در‌تو دارد. این چروک‌ها ظاهر فرد را پیر جلوه می‌دهند. خطوط پرانتزی معمولا عمیق نیستند و متخصص پوست یا جراح زیبایی می‌تواند با فیلرهای مخصوص آنها را پر کند.

6 درمان چروک اطراف دهان

درمان‌های چروک‌های اطراف دهان را می‌توان به دو دسته کلی تقسیم کرد: درمان‌های خانگی و درمان‌های طبی که دو درمان اول، خانگی‌اند و چهار درمان بعدی، طبی.

1 عادت‌های نادرست را ترک کنید: سیگار نکشید. از ضدآفتاب استفاده کنید. کرم ضدچروک مناسبی تهیه کنید و از رژلب‌های تیره استفاده نکنید زیرا چروک‌ها را بیشتر مشخص می‌کنند.

2 ورزش کنید: دو ورزش زیر را می‌توان از ورزش‌های مفید ضدچروک اطراف لب دانست:

• صاف بنشینید: دهانتان را ببندید و سعی کنید لب‌هایتان را به سمت بینی‌تان ببرید تا 5 بشمارید و به حالت اول برگردید. این کار را 5 بار تکرار کنید. این ورزش را برای جهات مختلف تکرار کنید.

• دهانتان را ببندید و در این حالت تا جایی که می‌توانید بخندید و هر بار به اندازه 5 شماره مکث کنید.

3 فیلرها: فیلرها مواد مخصوصی هستند که در پوست تزریق می‌شوند و چروک‌ها را ملایم‌تر می‌کنند البته نباید از این تزریق انتظار یک درمان قطعی و مادام‌العمر داشته باشید و اگر می‌خواهید همیشه از مزایای فیلرها بهره‌مند باشید، باید با فواصل زمانی مشخص تزریق را تمدید کنید. این روش کمی هزینه بالایی دارد و به‌دلیل استفاده از داروهای بی‌حس‌کننده، احتمالا عوارضی مانند درد، قرمزی و تورم به دنبال خواهد داشت.

4 درم‌ابریشن: این روش جزو موارد تهاجمی به پوست محسوب می‌شود. متخصص برای این عمل برس دواری را بر پوست می‌کشد و به‌این‌ترتیب لایه‌های سطحی پوستی را می‌زداید تا پوست جوان‌تر لایه‌های زیرین، جای پوست‌مرده و پیر را بگیرد. اگر درم‌ابریشن فقط برای اطراف دهان انجام شود ناحیه اطراف دهان از سایر قسمت‌های دهان روشن‌تر به نظر می‌رسد. بهبود التهاب پوست بعد از انجام این روش ممکن است مدت قابل‌توجهی طول بکشد.

5 لیزرتراپی: برای از بین بردن چروک‌ها می‌توان از لیزرهای ضعیفی استفاده کرد.

6 فیس‌لیفت با جریان میکرو: در این روش متخصص با دستگاهی جریان الکتریکی بسیار ضعیفی را به پوست منتقل می‌کند.

منبع: انجمن متخصصان پوست آمریکا




نویسنده: - ۱۳٩٠/٧/۱۳

جراحی زیبایی بینی حد اقل در ایران ،جراحی شایعی است.این جراحی را میتوان همزمان با یک سری از اقدامات جراحی دیگر انجام داد.مزیت جراحی همزمان برای بیمار، صرفه جویی در وقت و هزینه و نیاز به بیهوشی مجدد میباشد.اما با توجه به طولانی شدن زمان عمل، بیمارباید شرایط جسمانی مناسب را برای تحمل جراحی همزمان داشته باشد.
اعمال جراحی که همزمان با جراحی زیبایی بینی قابل انجام هستند به دو دسته تقسیم میشوند:

*گروه اول اعمالی هستند که انجام آنها سبب بهبود عملکرد تنفسی و مخاطی بینی می شوند:

۱)اصلاح انحراف تیغه بینی (سپتوپلاستی) : انحراف تیغه بینی اگر قبل از جراحی زیبایی بینی مورد توجه قرار نگیرد و حین عمل اصلاح نشود،بعد از عمل سبب بروز مشکلات تنفسی قابل ملاحظه خواهد شد. حتی اگربیمار قبل از عمل از نظر تنفس مشکلی را احساس نکرده باشد بعد از عمل به دلیل تنگ تر شدن مسیر عبور هوا اشکال در تنفس تازه بروز کرده و گاهی بدلیل تضعیف ساختارهای حمایتی بینی بعد از عمل ،بینی در ظاهر نیز کج میشود.
درافرادی که بینی کج دارند(DEVIATED) انجام سپتوپلاستی همزمان با رینوپلاستی(جراحی زیبایی بینی) جهت رفع اشکال ظاهر بینی ضروری است.

۲)اصلاح شاخکهای بزرگ بینی :در مواردی که تیغه بینی به یک سمت انحراف دارد شاخک بینی در سمت مقابل برای تنظیم میزان عبور هوا و جلوگیری از خشک شدن بینی به صورت جبرانی بزرگ می شود.در افرادی که آلرژی دارند نیز شاخکها می توانند در هردو سمت بزرگ و متورم باشند.بزرگی شاخکها در معاینه داخل بینی مشخص شده و توسط سی تی اسکن تایید می شوند.اصلاح اندازه شاخکها ی بزرگ هنگام جراحی زیبایی بینی از بروز مشکلات تنفسی بعد از عمل پیشگیری می کند.البته بیماران آلرژیک بعد از عمل نیز ممکن است لازم باشد از درمانهای دارویی تجویز شده استفاده نمایند.

۳)جراحی آندوسکوپی سینوس : در بیمارانی که مبتلا به پولیپ بینی و سینوسها و یا انسداد دهانه سینوسها(سینوزیت مزمن) هستند این امکان وجود دارد که در یک جلسه از طریق تجهیزات آندوسکوپی اقدام به خارج کردن پولیپها و پاکسازی سینوسهاو انجام جراحی زیبایی بینی نمود،مشروط به اینکه درگیری سینوسها خیلی شدید نباشد.در موارد شدید بهتر است جهت کسب نتیجه بهتر ،جراحی زیبایی به بعد از جراحی آندوسکوپی سینوسها موکول شود.

*گروه دوم اعمال جراحی هستند که سبب متناسب شدن بینی با سایر اجزاء صورت از نظر زیبایی می شوند:

۱) اصلاح وضعیت چانه(منتوپلاستی) : چانه یکی از عناصر صورت است که شکل واندازه آن رابطه تنگاتنگ با تناسب بینی در صورت دارد.به این مفهوم که افرادی که چانه کوچکی دارند در نمای نیم رخ به علت عقب بودن برجستگی چانه،بینی شان برجسته تر به نظر می رسد.تغییرات مثبت چهره این افراد پس از جراحی همزمان بینی وچانه بسیار بیشتر از زمانی است که تنها روی بینی ، جراحی زیبایی صورت گیرد.به عبارت دیگر اصلاح اشکالات بینی همزمان با رفع کوچک بودن چانه ، بهترین نتیجه را در برقراری تعادل زیبا در صورت خواهد داشت.
چانه کوچک بسته به شدت کوچکی از طریق گذاشتن پروتز(موارد خفیف تا متوسط) و یا جلو کشیدن استخوان فک تحتانی(موارد شدید یا در صورت وجود غیر قرینگی) قابل اصلاح است.

۲)اصلاح وضعیت گونه ها:  فرورفتگی گونه ها ممکن است در ناحیه زیر چشم ها یا در منطقه برجستگی گونه باشد.گونه های فرورفته نیزباعث برجسته به نظر رسیدن بینی می شود .اصلاح فرورفتگی گونه ها از طریق گذاشتن پروتز از داخل دهان امکان پذیر است.موارد خفیف تر را می توان با تزریق چربی خود بیمار ویا تزریق ترکیباتFILLER اصلاح نمود.

۳)برداشتن غبغب : این اقدام جراحی ممکن است به صورت مجزا و یا همراه با اصلاح وضعیت چانه انجام گیرد که در نهایت سبب فرم گرفتن نیمه پایینی صورت می شود.

۴)جراحی زیبایی پلکها(بلفاروپلاستی) : جوان سازی پلکها از طریق رفع پف کردگی و افتادگی آنها صورت می گیرد.

۵)جراحی زیبایی گوش ها(اتوپلاستی): این جراحی در افرادی که لاله گوش بزرگ و یا برجسته ویا غیر قرینه دارند انجام می شود.

۶)کاشت مو : در این حالت ابتدا قسمتی از پوست پشت سر به صورت نواری برداشته شده ،فولیکولهای مو از هم جدا شده،به موضع هدف پیوند می شود.همزمان با مرحله پیوند ،تیم دوم قادر خواهد بود اقدامات جراحی زیبایی بینی را انجام دهد.

۷)تزریق چربی در سطح صورت : در صورت نیازو در موارد محدود(مانند خط های خنده یا چروک های پوستی) میتوان اقدام به استخراج چربی از بیماروتزریق آن نمود.

۸)جوان سازی ناحیه پیشانی: این اقدام ممکن است از طریق آندوسکوپ یا به صورت جراحی باز انجام گیردو طی آن پوست پیشانی و ابروها بالا کشیده میشود.

دکتر گیلدا گیوه چی [ متخصص گوش، حلق و بینی ]




نویسنده: - ۱۳٩٠/٧/۱۳

سلولیت مشکلی عمدتا زنانه است که معمولا زنان بالای 35 سال را هدف قرار می‌دهد. چربی ایجاد‌کننده سلولیت، از نوع چربی عامل چاقی نیست. این چربی در لایه‌های عمقی پوست و نزدیک به استخوان‌هاست و بدن از آن برای تامین انرژی استفاده می‌کند...

 سلولیت از چربی‌های ساکن در سلول‌های پوست ایجاد می‌شود. ورزش، رژیم‌غذایی و لیپوساکشن نمی‌توانند تاثیری بر بهبود سلولیت داشته باشند. اما بسیاری از تولید‌کنندگان محصولات زیبایی به همین منظور با ارائه کرم‌های از بین برنده سلولیت به عرصه تجارت مواد درمان‌کننده سلولیت وارد شده‌اند.

اخیرا در تبلیغات رسانه‌ای تصویری، شنیداری و نوشتاری از کرم‌های مختلفی که در درمان سلولیت پوستی موثر هستند، نام برده می‌شود اما اشکال‌های متعددی بر این تبلیغات وارد است:

اولا، تشخیص سلولیت برعهده بیمار گذاشته شده است و خود او باید بداند که مشکل پوستی‌اش سلولیت است تا محصول را بخرد.

ثانیا، ایجاد سلولیت علل مختلف دارد و به فرض اینکه کرم تبلیغ‌شده در درمان آن موثر باشد، تا علت ایجادکننده برطرف یا کنترل نشود، دوباره عود می‌کند.

ثالثا، معلوم نیست این کرم‌ها باید تا چه مدت و روزی چند بار مصرف شوند.

رابعا، معلوم نیست اگر عوارض جانبی ایجاد شود، فرد باید به چه کسی مراجعه کند؟ یا اینکه از کجا بداند آیا عارضه به دلیل مصرف کرم است یا عوامل دیگری در ایجاد آن دخالت داشته‌اند؟

خامسا، اگر کرم از نظر علمی مورد تایید پزشکان پوست باشد، آن را تجویز می‌کنند و نیاز به هزینه‌های گزاف تبلیغ در رسانه‌ها نیست.

پس بیماران باید به این‌گونه کرم‌ها یا موارد مشابه‌آنها با شک‌وتردید نگاه کنند. به دلایلی که در ادامه می‌‌آید، متوجه می‌شوید که بیشتر کرم‌هایی که تبلیغ می‌شوند، در درمان سلولیت بی‌تاثیر، کم?تاثیر یا موقتی هستند. پس لازم است با سلولیت بیشتر آشنا شوید.

سلولیت چیست؟

ناصاف‌شدن سطح پوست همراه با سفتی آن و ایجاد منظره پوست پرتقالی را «سلولیت» می‌نامند. این عارضه یکی از شکایت?های‌ عمده بانوان در میانسالی است. در واقع سلولیت اختلال متابولیک موضعی بافت چربی زیر پوست است که باعث تغییر شکل ظاهری می‌شود. این عارضه بیشتر در اندام تحتانی و شکم بعد از بلوغ و ترشح هورمون‌های جنسی در 95-85 درصد زنان به وجود می‌آید.

سلولیت به معنای چاقی نیست زیرا چاقی محدود به منطقه خاصی از بدن نمی‌شود در حالی که سلولیت بیشتر در ناحیه لگن، شکم و ران‌ها و در نتیجه تغییرات متعدد ساختاری، بیوشیمیایی و واکنش‌های التهابی به‌وجود می‌آید. سلولیت یک مشکل شایع زیبایی با عوارض روانی اجتماعی بالاست و در بیشتر خانم‌ها دیده می‌شود، حتی در افرادی که از نظر وزن و شکل ظاهری متناسب به نظر می‌آیند.

علل ایجاد سلولیت

زمینه‌های ژنتیکی، در ابتلا به سلولیت نقش مهمی ‌دارند ولی عوامل دیگری هم در بروز آن دخیل‌اند:

• جنیست: به‌طور عمده در خانم‌ها دیده می‌شود.

• نژاد: سلولیت در زنان سفیدپوست شایع‌تر از زنان آسیایی است.

• تغذیه: رژیم‌های حاوی میزان زیاد کربوهیدرات باعث هیپرانسولینمی و به دنبال آن لیپوژنز و افزایش محتوای چربی بدن و بالارفتن ریسک ایجاد سلولیت می‌شود.

• بی‌تحرکی: کاهش جریان طبیعی خون در نواحی مستعد به سلولیت می‌انجامد.

• بارداری: افزایش هورمون‌های بدن مانند پرولاکتین و انسولین و افزایش حجم مایع با تحریک لیپوژنز (تبدیل گلوکز به چربی) و احتباس مایع باعث ایجاد سلولیت می‌شود.

تاثیر BMI بر سلولیت

شاخص توده بدنی یا BMI از تقسیم وزن (برحسب کیلوگرم) بر مجذور قد (برحسب متر) به دست می‌‌آید. سلولیت در افراد با BMI بالا، طبیعی و پایین اتفاق‌می‌افتد اما میان بروز سلولیت و BMI بالا ارتباط مستقیمی وجود دارد؛ هرچه BMI بالاتر باشد، ساختار بافت همبندی ضعیف‌تر و کم‌تراکم‌تر است، در نتیجه بیرون‌زدگی لوبول‌های بافت چربی از میان هیپودرم شدید‌تر خواهد بود.

ارزیابی درمان ممکن است؟

ارزیابی نقش درمان در بهبود سلولیت به علت وجود عوامل مخدوش‌کننده‌ای مانند تغییرات رژیم غذایی و افزایش فعالیت بسیار مشکل است. در منابع علمی، معیارهای ثابتی برای بررسی پاسخ‌های درمانی نداریم اما برخی پزشکان از اندازه‌گیری دور بازو یا ران و عکسبرداری‌های متعدد برای بررسی روند بهبود استفاده می‌کنند ولی این روش‌ها دقت لازم را ندارند. روش‌های استاندارد برای ارزیابی دقیق نتایج درمان سلولیت عبارتند از:

• توپوگرافی سه بعدی سطح پوست با لیزر

• کلاژنومتری با اولتراسوند

• MRI بافت چربی زیرپوست

• بررسی بافت‌شناسی.

از کدام درمان باید شروع کرد؟

برای درمان سلولیت روش‌های درمانی متعددی معرفی شده‌اند؛ از کرم‌های موضعی گرفته تا لیپوساکشن و رادیوفرکوئنسی اما تحقیقات انجام شده در مورد کارایی طولانی‌مدت روش‌های درمان سلولیت به علت حجم نمونه پایین در گروه بیماران، وجود نداشتن گروه کنترل و عوامل مخدوش‌کننده، حاوی اطلاعات محدودی است. با این حال روش‌های درمانی جدیدتر که براساس فیزیولوژی و واکنش‌های بیوشیمیایی سلول‌های چربی طراحی شده‌اند، با نتایج درمانی موثرتر و ماندگارتر همراه هستند.

رایج‌ترین تکنیک‌های درمانی سلولیت عبارتند از: مزوتراپی و رادیوفرکوئنسی‌‌های تولید سال‌های اخیر، لیزر، دارو و کربوکسی‌‌تراپی. رادیوفرکوئنسی به عنوان یک روش غیرتهاجمی و بسیار موثر برای درمان سلولیت مطرح است و از طریق تاثیر بر ساختار بافت همبند و سلول‌های چربی باعث بهبود سلولیت می‌شود. درمان با شوک?ویو و سیستم‌های اولتراسوند در سلولیت به علت نتایج درمانی قابل‌ملاحظه با ماندگاری طولانی‌مدت، غیرتهاجمی‌بودن، عدم‌ایجاد عوارض و جلسه?های درمانی کوتاه‌ بسیار موردتوجه قرار گرفته است.




نویسنده: - ۱۳٩٠/٧/۱۳

هرکسی باتوجه به شکل سطح مقطع موهایش، موهای صاف یا مجعدی ‌دارد. اگر سطح مقطع موها گردتر باشد، موها صاف‌به نظر می‌رسد و هر چه سطح مقطع بیضوی‌تر باشد موها فرتر هستند. از آنجا که شکل و حالت موها نقش اساسی در زیبایی چهره دارند، کسانی که موهای صافی دارند آن را با شیوه‌هایی فر می‌کنند و آنهایی که موهایشان فر است، سعی می‌کنند آن را صاف کنند تا چهره متفاوتی پیدا کنند. قبل از فرکردن موها، لازم است این واقعیت ها را بدانید.

از آنجا که موی فر شده دچار تغییرات ساختمانی می‌شود، شفافیت اولیه را نخواهد داشت و قابلیت حالت‌دادن آن کمتر می‌شود. برای شستن این موها باید از شامپوهای اسیدی ضعیف استفاده کرد. این نوع شامپوها نسبت به انواع قلیایی، هنگام خیس‌بودن کمتر باعث بادکردن موها و جدایی سلول‌های لایه خارجی آن می‌شوند. بعد از شامپوکردن موها حتما باید از نرم‌کننده استفاده کرد تا سطح آسیب‌دیده را به‌طور موقت ‌ترمیم کند و درخشندگی را به مو برگرداند.

گاهی نتیجه مطلوبی از فر دایم نمی‌گیریم که این مساله چند علت دارد: 1) بافت موها در مطلوب بودن نتیجه فر، خیلی مهم است. موهای ظریف و نازک نسبت به دیگر موها به سختی فر می‌شوند و آسیب‌دیدگی آنها محتمل‌تر است. 2) اگر مواد فر زودتر از زمان لازم شسته شوند (به‌طور معمول 10 تا 20 دقیقه زمان روی بروشور نوشته شده است)، موها خوب‌فر نمی‌شوند. 3) اگر ماده خنثی‌کننده خوب عمل نکند، پیوندهای شیمیایی شکسته، دوباره به حالت اول برمی‌گردند و مو فر نمی‌خورد. 4) آبکشی مو پیش از مصرف خنثی‌کننده، بسیار موثر است.

بعضی افراد معتقدند فر کردن مو در دوره بارداری یا عادت ماهیانه موفقیت‌آمیز نیست ولی این نظریه هیچ پایه علمی‌‌ای ندارد. بافت قابل‌رویت موها مرده است و هر تغییری در آن، عامل خارجی محسوب می‌شود (رنگ‌کردن، فرکردن و...). البته گاهی شدت چربی موها در بارداری تغییراتی دارد که اگر موها را پیش از فر به خوبی با شامپو بشویید، تاثیری در نتیجه کار نخواهد داشت.

دکتر حبیب الله انصارین/ متخصص پوست و مو /استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران




 
نویسنده: - ۱۳۸٤/۱٠/۱٧

سلام.

بالاخره بعد از مدتها من برگشتم.احتیاج هست که یا قالب وبلاگ رو تغییر بدهم یا اینکه به یک سایت منتقل شوم و یا اینکه بالاخره مکانی دیگر رو انتخاب نمایم. به هر حال در اولین فرصت به بهترین نحو آپدیت خواهم کرد تا جبران عقب ماندگی کنم.




 
نویسنده: - ۱۳۸٤/۸/٢

« آشنایی با آکنه و 12 روش برای خلاص شدن از شر این عارضه پوستی »

 

آکنه اغلب به صورت نقاط سرسیاه، نقاط سرسفید و جوش‌های چرکی بروز می‌کند.

 

جوش صورت یا آکنه یکی از بزرگترین مشکلاتی است که نوجوانان را گرفتار می‌کند و متاسفانه درست زمانی به سراغ آنها می‌آید که بیش از هر وقت دیگر نگران زیبایی وضع ظاهر خود هستند. آکنه یک بیماری التهابی مزمن پوست است که اکثرا در دوران نوجوانی مزاحمت ایجاد می‌کند اما گاهی به طور متناوب در سراسر زندگی بارها و بارها فرد را گرفتار می‌کند.

آکنه در دختران در سنین پایین‌تری نسبت به پسران بروز می‌کند ولی در پسران معمولا تظاهرات بسیار شدیدتری دارد. به‌طور کلی علائم و نشانه‌های آکنه در افراد مختلف متفاوت است و می‌تواند از خفیف تا بسیار شدید متغیر باشد.

اگر والدین یا اقوام نزدیک شما در دوره‌ای از زندگی خود دچار نوع شدید آکنه شده باشند به شما توصیه می‌کنیم که بیشتر مراقب پوست خود باشید چون در آن صورت احتمال درگیری شدید پوستی در شما از بقیه بیشتر خواهد بود. نقطه‌های سرسفید، نقطه‌های سرسیاه آکنه اغلب به صورت نقاط سرسیاه، نقاط سرسفید و جوش‌های چرکی بروز می‌کند. غدد چربی در تمام سطوح پوست شما به غیر از کف‌پا و دست وجود دارد. اما بیشترین تراکم آنها در صورت، سینه، پشت و شانه‌ها است. کار این غدد،‌‌ترشح چربی است. چربی تولید شده توسط مجاری چربی به سطح پوست راه یافته و به طور طبیعی روی پوست را می‌پوشاند.

 در دوران نوجوانی به علت تغییرات ناگهانی که در سطح هورمو‌ن‌های جنسی رخ می‌دهد، غدد سباسه، تحریک می‌شوند و چربی بیش از حد تولید می‌کنند. این چربی زیادی مجاری انتقال چربی را مسدود می‌کند و به این ترتیب جوش‌های سرسیاه تولید می‌شوند. وقتی که چربی باقیمانده و لایه‌های مرده پوست نتوانند به بیرون پوست راه یابند، توسط باکتری‌هایش که به طور طبیعی در غده وجود دارند، عفونی می‌شوند و جوش‌های سرسفید را ایجاد می‌کنند. گاهی نیز چربی ترشح شده فضای اطراف فولیکول مو را اشغال می‌کند در نتیجه مو نمی‌تواند از پوست خارج شود و باکتری‌های موجود در پوست داخل منافذ مسدود شده و آنجا ایجاد عفونت و التهاب و جوش‌های چرکی می‌کند.در آکنه شدید ممکن است کیست و آبسه هم دیده شود. کیست توری بزرگ‌تر، سفت‌تر و عمیق‌تر از جوش‌ معمولی است و در اغلب موارد خطرناک است. بعضی از کیست‌ها تا زیر سطح پوست انتشار می‌یابند و پاره می‌شوند و به این طریق عفونت را در زیر پوست منتشر می‌کنند. جای این جوش‌ها معمولا روی پوست باقی می‌ماند.

آبسه یک ناحیه عفونی متورم و ملتهب وبسیار دردناک است که حاوی چرک فراوان است. خوردنی‌ها و نخوردنی‌های آکنه <آیا تغذیه در ایجاد آکنه تاثیری دارد؟> شاید این شایع‌ترین سوِالی باشد که یک متخصص پوست از بیمار خود می‌شنود. « با این همه جوش چرا شکلات می‌خوری؟» و شاید این شایع‌ترین گوشزدی باشد که افراد مبتلا به آکنه از دیگران می‌‌شنوند.

 واقعیت این است که نقش رژیم غذایی در ایجاد یا تشدید آکنه هنوز به اثبات نرسیده است‌. گرچه گزارشاتی نیز موجود است که خوردن مداوم غذاهای خیلی چرب، شیرینی زیاد، سس مایونز، خامه، شکلات، گردو، بادام، فندق، خرمالو، موز، پسته، تخمه، چیپس، پفک، نوشابه، نارگیل، تخم‌مرغ و به تعبیری، همه آنچه که در قنادی و بقالی یافت می‌شود، را در بروز و تشدید آکنه موِثر دانسته است. اگر از دست این جوش‌های لعنتی به ستوه آمده‌اید،برای احتیاط به‌جای خوردن اینها از‌ سبزیجات و میوه‌های تازه استفاده کنید. استفاده از اسفناج، هویج، شاهی و گوجه‌فرنگی را به شما توصیه می‌کنیم. سعی کنید خوردن چای و ادویه‌جات را بسیار محدود کنید. عامل مهم دیگری که اثر آن در تشدید آکنه به اثبات رسیده، تماس‌های شغلی است.

 آکنه در کسانی که به علت شغلشان با روغن‌های حیوانی و یا معدنی تماس دارند و یا در معرض هوای بسیار گرم و یا بسیار سرد هستند با شدت بیشتری بروز می‌کند.افرادی که شغل‌های پر استرس دارند یا اینکه اصولا از نظر تیپ شخصیتی مضطرب محسوب می‌شوند معمولا دچار آکنه‌های شدید می‌شوند. اگر خود استرس عامل این تشدید نباشد، حداقل این است که افراد مضطرب معمولا بیش از حد صورت خود را دستکاری می‌کنند و این امر خود باعث تشدید بیماری می‌شود.

 از دیگر عوامل موثر، لوازم آرایشی، اختلال غدد درون ریز، تعریق زیاد، برخی داروها مانند کورتیزول، هورمون‌های مردانه، قرص‌های ضدبارداری، لیتیوم و باربیتورات‌ها را می‌توان نام برد. خلاصه اینکه شاید بتوان گفت که قسمت خیلی‌ها این‌طور مقرر شده که در سنین نوجوانی گرفتار این معضل پوستی شوند.




 
نویسنده: - ۱۳۸٤/۸/٢

روش خلا‌ص شدن از شر آکنه ‌‌

 اگر پوستتان چرب است روزی 1 بار به آرامی پوست خود را با صابون غیرمعطر‌(ترجیحا صابون‌های‌ آنتی ‌باکتریال) بشوئید . به این ترتیب که صورت خود را از کف بپوشانید و ماساژ دهید تا صابون در منافذ پوست نفوذ کند و چربی‌های تجمع یافته و آلودگی‌ها را از بین ببرد. پوست خود را ماساژ دهید. ماساژ باعث تخلیه چربی‌ پوست می‌شود و از تجمع آن جلوگیری می‌کند.

 علاوه بر این ماساژ جریان خون پوست را بهبود می‌بخشد. بعد از ماساژ صورت خود را با آب گرم بشویید تا چربی آن گرفته شود و بعد بلافاصله مقداری آب سرد به پوست خود بپاشید تا منافذ آن بسته شود. پس از این کار پنبه‌ای را به گلاب یا آبلیمو آغشته کنید و سطح پوستتان را با آن پاک کنید. گلاب و آبلیمو اثر قابض دارند و باعث افزایش گردش خون می‌شوند.

اگر پوستتان خیلی چرب است هفته‌ای یک بار از ماساژ با سرکه سیب استفاده کنید تا چربی پوست کاهش یابد. برای این کار سرکه سیب را با همان مقدار آب مخلوط کنید و روی پوست خود بمالید و ماساژ دهید و بعد از چند دقیقه پوستتان را بشوئید. آسودگی روانی داشته باشید. خواب خوب و مرتب داشته باشید، به میزان لازم استراحت کنید و از عصبانیت بپرهیزید

. از مالیدن یا ترکاندن جوش‌ها و آکنه‌ها خودداری کنید. جوش‌های چرکی را نباید با فشار خالی کرد. برای خالی کردن آنها دستگاه‌های مکنده‌ای وجود دارد که جوش‌ها را در شرایط کاملاً استریل تخلیه می‌کند. موهایتان را حداقل 2 بار در هفته با شامپو بشوئید. اجازه ندهید که موهایتان روی صورت بیاید. حتی در شب و به هنگام خواب موی کثیف و چرب باعث پخش چربی و باکتری‌ها می‌شود. تعریق در 15درصد افراد باعث تشدید آکنه می‌شود. پس از کار کردن در هوای گرم و مرطوب و پختن غذا و ورزش، عرقتان را بشوئید و در اسرع وقت چربی را از بدن و صورتتان پاک کنید. برای آرایش کردن از مواد آرایشی روغنی و چرب استفاده نکنید. زیرا این مواد می‌توانند فولیکول‌های مو را مسدود کنند و باعث ایجاد و یا تشدید آکنه شوند. خصوصاً‌ افرادی که پوست چربی دارند ‌باید ‌از‌ کرم‌های مرطوب ‌کننده و حتی ضدآفتابی استفاده کنند که فاقدچربی باشد.

 آرایش را روزی 2 بار از صورت خود با آب و شیرپاک‌کن‌های فاقد چربی و سازگار با پوست پاک کنید. قبل از استفاده از مارک جدید لوازم حتما آن را روی بازوی خود تست کنید تا مطمئن شوید که پوستتان به آن حساسیت ندارد. اشعه ماوراء بنفش خورشید، باعث بهبود ضایعات می‌شود اما در 10 درصد افراد باعث تشدید علائم می‌شود. در زمان قاعدگی حساسیت غدد چربی دختران نسبت به هورمون‌های جنسی مردانه افزایش می‌یابد و این باعث افزایش چربی پوست در آنها می‌شود. برای جلوگیری از بروز یا تشدید آکنه در این زمان باید پوست خود را با صابون بشوئید و پس از شستشو پوستتان را با پنبه آغشته به محلول‌های الکلی موجود در بازار که حاوی آنتی‌بیوتیک هستند پاک کنید.

حوله صورتتان را هر روز عوض کنید و همیشه از حوله تمیز و خشک استفاده کنید زیرا باکتری‌ها این توانائی را دارند که به سرعت در حوله‌های مرطوب رشد کنید. از ورزش و پیاده‌روی غفلت نکنید. اگر هر روز صبح 3 کیلومتر پیاده‌روی کنید و بعد از آن دوش بگیرید متوجه می‌شوید که پس از مدت کوتاهی بسیاری از جوش‌ها برطرف شده و پوستتان بسیار شاداب‌تر می‌شود. حرف آخر آکنه را نباید یک عارضه جزئی و کم‌اهمیت تلقی کنید زیرا می‌تواند فشارهای عصبی فراوانی را برای فرد ایجاد کند. حتی ملایم‌ترین انواع آکنه دست کم یک‌سال باقی می‌ماند. مدت بیماری در برخی افراد به 15 سال و حتی تا آخر عمر نیز رسیده است. در صورت طولانی شدن مدت آکنه فرد اعتماد به نفس خود را از دست می‌دهد و تصور بدی از ظاهر خود پیدا می‌کند. درمان در اغلب موارد موثر است اما نیاز به حوصله و صرف وقت فراوان دارد. در بسیاری از افراد بیماری پس از دوران بلوغ و نوجوانی خودبه‌خود برطرف می‌شود .آکنه اغلب به صورت نقاط سرسیاه، نقاط سرسفید و جوش‌های چرکی بروز می‌کند. از مالیدن یا ترکاندن جوش‌ها و آکنه‌ها خودداری کنید. جوش‌های چرکی را نباید با فشار خالی کرد. برای خالی کردن آنها دستگاه‌های مکنده‌ای وجود دارد که جوش‌ها را در شرایط کاملاً استریل تخلیه می‌کند
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.